Vuokrasopimus

Pysäköinti työpaikka- ja asukaspysäköintiin tarkoitetuilla alueilla on maksullista. Pysäköinnistä tehdään ensin vuokrasopimus. Täytä alla oleva lomake ja lähetä se.

Käsiteltyämme sopimuksen saat vahvistuksen sähköpostiisi ja tiedon pysäköitipaikasta. Tarjoamme vaihtoehtoista pysäköintialuetta, mikäli haluamallasi alueella ei ole tilaa.

Pysäköintialue ja aloituspäivä:

Pysäköintialue*
P2 (tilaa) = Väliparkki
P3 (täynnä)= Sivuparkki
P4 (tilaa) = Takaparkki
P5 (täynnä) = Katosparkki
Alkamispäivä*

Sopimusaika ja laskutusjakso:

Sopimusaika
Toistaiseksi
Määräaikainen (täydennä päättymispäivä alle)
Päättymispäivä (mikäli määräaikainen)
Laskutusjakso*
1 kuukausi
3 kuukautta (alennus 10%)
12 kuukautta (alennus 15%)

Autopaikan vuokralaisen tiedot ja laskutusosoite:

Sähköposti*
Nimi/Yritys*
Y-tunnus
Laskutusosoite*
Postitoimipaikka*
Postinumero*

Pysäköitävän auton tiedot:

Rekisterinumero*
Käyttäjän nimi*
Käyttäjän GSM*

Pysäköintiehdot:

1. Vuokralainen saa pysäköintioikeuden ulkopysäköintialueilla P2-P4 nimittyyn autopaikkaan näillä vuokrausehdoilla. Pysäköintiruudut nimikoidaan joko yrityksen nimellä tai auton rekisterinumerolla, jotta alueella voidaan suorittaa pysäköinnin valvontaa.Lukittavassa autokatoksessa (P5) ja lämpöpistokepaikoissa pysäköintioikeus on pysäköintiruutukohtainen.

2. Pysäköintipaikat ovat seuraavanlaisia: P2 (väliparkki) on autolämpöpistokkeellisia ulkopaikkoja. P3 (sivuparkki) on ulkopaikkoja. P4 (takaparkki) on ulkopaikkoja. P5 (katosparkki) on autolämpöpistokkeellisia katoksen alla olevia sisäpaikkoja. P2-P4 on vuokralaisen käytettävissä ympäri vuorokauden talvikunnossapito huomioiden. Ulkoalueen sujuvan aurauksen mahdollistamiseksi, talvikuukausina ei saa olla yli kymmenen päivän kestävää yhtäjaksoista ympärivuorokautista pysäköintiä. P5 on vuokralaisen käytettävissä ympäri vuorokauden. Autolämpöpistokkeissa on sähkö marraskuusta huhtikuuhun.

3. Pysäköinti alueella tapahtuu asiakkaan omalla vastuulla.

4. Pysäköintialueella säilytettävän auton on oltava ajoneuvoliikennerekisterissä, liikennekäytössä, katsastettu ja vakuutettu, eikä se saa kohtuuttomasti liata ympäristöään. Pysäköintialueella ei saa säilyttää auton lisäksi muuta tavaraa, siellä on noudatettava hyvää järjestystä ja siisteyttä.

5. Vuokra-aika on sopimuksen mukaan. Pysäköintihinnat ovat eri kesäkaudelle (1.4.-31.10.) ja tavikaudelle (1.11.-31.3.) Kesäkaudella ulkoalueiden lämpöpistokkeet eivät ole käytössä. Laskutusjaksot on yksi (1), kolme (3) kuukautta tai kaksitoista (12) kuukautta etukäteen. Alkavan sopimuksen vajaan kuukauden vuokra lasketaan kalenteripäivien suhteessa.

6. Vuokra on maksettava etukäteen viimeistään kunkin laskutuskauden 3:nteen päivään mennessä. Mikäli vuokraa ei ole maksettu seitsemän pankkipäivän kuluessa eräpäivästä, pysäköintisopimus purkautuu ja paikka voidaan vuokrata uudelle asiakkaalle.

7. Vuokralainen voi irtisanoa vuokrasopimuksen päättymään laskutuskauden loppuun. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti keskuspalsta.fi -sivustolla olevalla lomakkeella tai lähettämällä sähköposti asiakaspalvelu@keskuspalsta.fi osoitteeseen.

8. Vuokralaisen tulee palauttaa viipymättä, viimeistään 2 viikon kuluessa, saamansa lämpöpistokkeen tai autokatoksen avain kirjekuoressa osoitteella Kauppahuone Hyvärinen Oy, Hämeenkatu 27 B 13, 33200 Tampere. Palauttamatta jätetystä avaimesta peritään 120 euron avainmaksu.

9. Autopaikkojen vuokraus on arvonlisäverotonta (ALV 27 § 1 mom).

10. Vuokranantajalla on oikeus muuttaa sopimuksen ehtoja (mm. hintoja) ilmoittamalla siitä kolme (3) kuukautta etukäteen. Vuokralaisella on tällöin oikeus irtisanoa sopimus päättymään uuden ehdon voimaantulopäivään. Vuokrasopimus tulee voimaan kun vuokranantaja vahvistaa vuokralaisen lähettämän vuokrasopimuksen.

*Hyväksyn sopimusehdot

Käsiteltyämme sopimuksen saat vahvistuksen sähköpostiisi ja tiedon pysäköitipaikasta. Tarjoamme vaihtoehtoista pysäköintialuetta, mikäli haluamallasi alueella ei ole tilaa.